Verzekeringen voor particulieren

5213

Oplossingen op maat voor uw gezin

Uw gezinsleden en uzelf verdienen de beste bescherming. Samen met ons team waken we erop dat uw bezittingen, uw mobiliteit, uw toekomst en uw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen.
Auto, moto, brommer, vrachtwagen, … van zodra u de openbare weg gebruikt met één van deze voertuigen, bent u wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. De basiswaarborg is de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid voor motorrijtuigen of kortweg BA motorrijtuigen.

Naast deze waarborg kan u aanvullende waarborgen afsluiten, dit naargelang uw behoeftes en verlangens

Uw woning is één van uw kostbaarste bezittingen. Hoewel er geen wettelijke verplichting bestaat om een brandverzekering af te sluiten, kunnen de kosten die bij een brand gepaard gaan dramatisch hoog oplopen. Denk maar aan de kosten voor opruiming van het beschadigd gebouw, kosten bij overslaan van een brand bij de geburen, aankoop van nieuw inboedel, heropbouw van de woning; … het afsluiten van een degelijke brandverzekering is dus geen overbodige luxe.  U wilt niets liever dan dat het goed verzekerd

is. Een brandverzekering dekt ook véél maar dan alleen het gevaar op brand. Zo dekt de een brandverzekering ook volgende gevaren:

 • Aanrijding van het gebouw
 • Waterschade
 • Glasbraak
 • Storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk
 • Natuurrampen
 • BA Gebouw

Optioneel kan u ook de waarborg diefstal, rechtsbijstand afsluiten.

Een fractie van een seconde volstaat om per ongeluk schade te veroorzaken aan derden. Dit zou u wel eens heel duur kunnen uitkomen.  Om niet uw hele leven te moeten opdraaien voor een moment van onhandigheid, bestaat er gelukkig de verzekering BA Familiale of gezinsverzekering.

Naast de klassieke polis BA Familiale kan u ook volgende verzekeringen nodig hebben

Kiezen voor een goede rechtsbijstandsverzekering is van essentieel belang. Bij een schadegeval eist u niet alleen een uitstekende service van uw verzekeringsmakelaar, maar ook een volledige en correcte vergoeding. En indien het tot een gerechtszaak zou komen wenst u ook de beste verdediging.

Vaak denkt men dat de rechtsbijstandsverzekering deel uitmaakt van uw auto- of BA familialeverzekering. Vaak weet u zelf niet eens wanneer de BA verzekering of de rechtsbijstandsverzekeraar is tussengekomen in de regeling van uw dossier.  Het kan ook gebeuren dat er belangenconflicten ontstaan: stel u de vraag wat indien tegenpartij bij dezelfde BA verzekeraar verzekerd is… Of u komt zelf in de problemen met uw eigen verzekeraar…

De keuze van een uitstekende verzekering bij een onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar is dus zeker geen overbodige luxe.

Enkele voorbeelden van waarborgen

 • Burgerlijk verhaal
 • Strafrechterlijke verdediging
 • Contractuele geschillen met uw verzekeraar
 • Insolventie van derden
 • Erf-, schenkings- en testamentair recht
 • Arbeidsrecht
 • Fiscaal recht
 • Arbeids en sociaal recht
Een operatie, een spoedopname, een medische behandeling. Al bij stilgestaan hoe hoog het kostenplaatje hiervan kan oplopen? Tenzij u een hospitalisatieverzekering hebt. En aangezien iedereen iets kan overkomen, is zo’n verzekering een absolute must.
Hoewel een hospitalisatieverzekering geen verplichte verzekering is, krijgen we jaarlijks meer en meer vraag van klanten naar een hospitalisatieverzekering.
In vele gevallen is een verblijf in het ziekenhuis immers onvermijdelijk.  Elk jaar krijgt één gezin op drie er mee te maken!

In geval van een ziekenhuisopname betaalt de Sociale Zekerheid een deel van uw kosten, maar zeker niet het volledige bedrag. Dan komt een hospitalisatieverzekering goed van pas.

De hospitalisatieverzekeringen die we aanbieden, hebben volgende troeven:

 • 100% tussenkomst, zonder beperking in duur of bedrag
 • Vrije keuze kamer
 • Vrije keuze ziekenhuis
 • Tussenkomst pré- en postkosten
 • Rechtstreekse betaling ziekenhuis
 • Waarborg ambulante kosten zware ziektes

Heeft u reeds een hospitalisatieverzekering via uw werkgever, onderschrijf dan een wachtpolis. Wat indien u verandert van werkgever of op het einde van uw carrière komt, of indien u morgen uw werk verliest? Kunt u dan blijven genieten van dit voordeel aan dezelfde voorwaarden? Als uw groepsverzekering wegvalt, zult u ongetwijfeld, opnieuw een verzekering willen afsluiten, meer dan ooit noodzakelijk gezien uw leeftijd. Als u wordt aanvaard, zal de premie van deze individuele verzekering berekend worden aan de hand van uw leeftijd die u op dat moment bereikt heeft en niet op de leeftijd waarop u in het collectieve contract gestapt bent. Hoe hoger je instapleeftijd is, hoe hoger immers de premies zullen zijn. Een wachtpolis biedt complete en betaalbare oplossing.

U leest het: we bieden een uitgebreid gamma aan voordelen die u beslist zult appreciëren. Graag meer informatie? Contacteer ons of kom gerust eens langs.

Ziek worden op vakantie of een ongeval op de weg zijn dingen die iedereen kunnen overkomen. U wilt dus altijd kunnen rekenen op snelle en efficiënte hulp. Voor u en uw familie. Daarom geven we u de mogelijkheid uw autoverzekering uit te breiden met een bijstandsverzekering, of een afzonderlijke bijstandspolis af te sluiten.

Bij u thuis, op de weg of in het buitenland. U belt uw bijstandsverzekeraar op om het even welk moment van de dag of de nacht. Zo eenvoudig is het.

Een voorbeeld? U bent op vakantie in Frankrijk en u hebt autopech. Uw wagen wordt naar de dichtst bijzijnde garage getakeld en u krijgt een vervangwagen. Of u wenst naar huis terug te keren? Uw bijstandsverzekeraar organiseert uw terugkeer en die van uw wagen.

 • bijstand aan personen wereldwijd
 • bijstand aan voertuigen: auto, moto, campeerwagen,…
 • bijstand aan uw woning
De laatste jaren is de wereld van verzekeringen en financiën enorm geëvolueerd. Enerzijds om de veranderende behoeften van de consument te volgen, anderzijds om de groeiende mogelijkheden van de Europese eenmaking bij te benen.

De kans is groot dat uw huidige verzekeringen en spaar- of beleggingsformules wat achterop zijn gebleven bij deze evolutie. Zo beschikt u vandaag over zoveel meer mogelijkheden om te sparen voor later. Of om uw vermogen beter te beheren eens u met pensioen bent. U moet alleen weten wáár ze te vinden en hoe ze te benutten.

Als financieel en verzekeringsexpert nodig ik u daarom uit om samen een balans op te maken van uw huidige situatie. Om dan concreet te bekijken hoe u beter verzekerd kunt zijn. Of welke spaar- of beleggingsformule u het meest op het lijf is geschreven.

Interesse in een check-up van uw verzekeringsdossier? Wij maken  graag een vertrouwelijke afspraak met u, bij ons op kantoor of bij u thuis. Let wel: dit gesprek verplicht u absoluut tot niets. Maar het geeft u wél een klare kijk op de mogelijkheden die binnen uw bereik liggen.

Een unieke kans op een uitgebreide, gratis analyse van uw financiële situatie en uw verzekeringen. Mis ze niet.